: My heart is thumping :

::: Premium Beautiful corset adalah 70% untuk Kesihatan; 30% untuk Kecantikan :::

MAKLUMAN PENTING!!!

B4 CONFIRM & mintak PROCEED, sila pastikan anda SERIOUS nak beli & READY buat pembayaran ok? Tq for your cooperation guys! :) *tp klu nak tny ape2 info boleh je...sharing is caring kan..hehe ^_~

Let's calculate your BMI

Weight (in Kilos) Height (in Centimeters)

BMI

Less than 18.5 : Underweight
18.5 - 24.9 : Normal
25 - 30 : Overweight
30 & above : Obesity

Tuesday, February 22, 2011

Ape tu FIR eh???



Bismillahirrahmanirrahim

Salam 1 Malaysia semua,
Hurm lama benor ler saya tak update pasal PB kan? *ampun ya... :p
Asal sebut je Premium Beautiful corset mesti korang tahu yang Premium Beautiful ni adalah Pakaian Dalam Pembentukan Badan Ber FIR. Hurm, apa le benda FIR ni eh?
Haa ni la saya nak share dengan korang. Jom sama2 baca info bawah ni. *credit to my business partner, Kak Mai. TQ for sharing! =)
----------------------------------------------

FIR is a short form for
FAR INFRARED RAYS....
AND apa pulak far infrared rays tu kan??


FIR adalah :
** sinar gelombang elektromagnet**
**mampunyai jarak gelombang antara 3-1000 ┬Ám
**sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan**

FIR diperolehi daripada :
**cahaya matahari**
**pakaian pembentukan badan**
**alat elektronik,cth : remote control,handphone,computer...**
**peralatan perubatan, cth : mesin urut,fisioterapi,sauna....**

bagaimana penyediaan fabrik ber-FIR...??
**platinum sebagai bahan asas**
**dicampur dengan 40 jenis serbuk batu galian**
**disuntik ke dalam fabrik**
**hasilkan gelombang tenaga bila bersentuhan dengan kulit**
**gelombang itu dikenali sbg Far Infrared Rays**

macamana pulak FIR ni berfungsi dengan PB??
**FIR menembusi kulit**
**tindakbalas resonans ke atas molekul air**
**molekul bergetar lebih kuat**
**lebih banyak tenaga digunakan**
**lebih haba dihasilkan**
**salur darah mengembang**
**perjalanan darah lebih lancar**
**penghantaran nutrien dan pembuangan toksin**
**sel badan lebih aktif**
**jadi..badan akan jadi lebih sihat dan fresh...**
Funtion utama Premium Beautiful Corset....!!!


bersihkan darah...???!!!
- pemejalan & kekenyalan kulit kita
- pemejalan salur nadi
- pemulihan penyakit darah tinggi
- memelihara daripada penyakit jantung
- cegah cancer

Bagaimana FIR mencegah cancer..??
- FIR memecahkan lemak,darah beku & susu beku
- fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh
- FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer

Bagaimana FIR membantu kurangkan berat badan...??
- memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah
- proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita...
-meningkatkan metabolisme rate....

Bagaimana FIR membantu tingkatkan kesuburan wanita...???
- melancarkan saluran dalam rahim
- menguatkan kedudukan rahim
---------------------------------

Interesting kan?? Ramai yang dah cuba & merasai sejauh mana keberkesanan magic corset ni termasuklah saya yang tersangatlah sayang pada Premium Beautiful corset ni!!!^^ Even harga agak mahal sehingga mencecah 4 angka, tapi pembelian PB ni adalah satu pelaburan yang sangat2 bagus! Syukur Alhamdulillah (^___~)

: Premium Beautiful price :
RM1972 (size kecil) : [Normal price RM2400]
RM2168 (size besar) : [Normal price RM2600]
And sekarang ni ada special offer yang mana ada rebate jugak taw! *korang boleh jimat sehingga RM600++
Payment method : cash/credit card/0% credit card/RHB Easy Installment

Untuk maklumat lanjut/sebarang pertanyaan jangan malu2 buzz me:
Muniza
016-2165584
muniza.badarun@gmail.com
Best Regards,

No comments:

Post a Comment