: My heart is thumping :

::: Premium Beautiful corset adalah 70% untuk Kesihatan; 30% untuk Kecantikan :::

MAKLUMAN PENTING!!!

B4 CONFIRM & mintak PROCEED, sila pastikan anda SERIOUS nak beli & READY buat pembayaran ok? Tq for your cooperation guys! :) *tp klu nak tny ape2 info boleh je...sharing is caring kan..hehe ^_~

Let's calculate your BMI

Weight (in Kilos) Height (in Centimeters)

BMI

Less than 18.5 : Underweight
18.5 - 24.9 : Normal
25 - 30 : Overweight
30 & above : Obesity

Thursday, September 30, 2010

My 1st Entry

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani :)

Salam 1 Malaysia semua! *hehe...skema kot! ehh apa salahnya kan. Bagi salam kan bagus. Cuma mana la tahu kalau2 blog ni ada orang beragama lain yang baca kan. *ade ke?? budget2 je minah ni... Yola botui apo, takkan la nak bagi Assalamualaikum, Selamat Sejahtera, Good day, etc. Kan ke senang sekali je kasi salam. Haa macam ni "Salam 1 Malaysia" *sambil angkat2 kening

Alamak sy nak berkata2 ape ni? sangat blurr hokey!!! *arghh bukan selalu ke memang macam tu suka sangat blurr...wekk! :p Seriously tak ada idea durhh! Errrmmm, aaaaa, hurmm, errrkkk... Haa suddenly idea sudah datang. *Yeayyy! Ape ape?? Haha! Macam ni..meh sini sy nak bagitahu tujuan blog ni dicoret. *arghh poyos! Sebenarnya konon2 nak buat blog untuk berbusiness bagai dengan kekasih halalku. *ehh apekehal korang ketawa? Serious la wehh! Tapi tak tahu ntah sampai bila nak start business tu. Angan2 mat dan minah jenin betul! Coi je. *kekekeke Memang betul pun nanti akan buat business. Cuma "bila" tu yang kurang jelas. Hoho! Soon ok kawan2. Soooonnnn!

Sy ni asyik la belek2 dan baca2 blog orang lain kan. So kadang2 terlintas kat fikiran dan terdetik kat hati kecilku ini macam teringin je nak buat blog sendiri. Sy ni bebel memang pandai cuma tang nak mencoret2 ni macam agak payah. Tengok blog orang lain macam best je. Tapi macam tak tersampai akalku untuk berblog seperti mereka. *Cayalah! Tabik spring laju2 tuk mereka2 yang dah lama berblog! Bukan ape kan cuma sy rasa agak2 segan gitu kan. Mula la macam2 pikir (ehh ada ke orang nak baca blog aku; ape la orang lain akan response nanti dengan ape yang aku tulis; bla bla bla...) *gituew

Udah2 ler tu panjang benor bebel nyer!Ate kome ingat teman tak ade koje ker? Tadi saje jari jemari teman gatai nak menaip. Haa udah yer, kome tunggu la teman memikior tuk post akan datang yer. Sampai di sini saje yer. *eeuuw gediks! Muahahaha! :D

- w3Lc0m3 t0 muniza's bL0g -
: muniza :

5 comments:

Corat Coret Muniza said...

Thanks la pd sesape yg sudi baca my 1st entry ni kan. Ntah pape je bebel...:p

Yot | is | Yati said...

welcome to the blog world. lets blog the word.

Corat Coret Muniza said...

Thanks yati =)

Fazzy said...

welcome cik mun...aku ni slalu jadi silent reader ja blog kwn2...bgus la kamu dh blogging...nnti bley gelak2 baca story dr kamu plak..

Corat Coret Muniza said...

hi fazzy..wahh thanks sb sudi singgah di teratak ku...hehe...^^

Post a Comment