: My heart is thumping :

::: Premium Beautiful corset adalah 70% untuk Kesihatan; 30% untuk Kecantikan :::

MAKLUMAN PENTING!!!

B4 CONFIRM & mintak PROCEED, sila pastikan anda SERIOUS nak beli & READY buat pembayaran ok? Tq for your cooperation guys! :) *tp klu nak tny ape2 info boleh je...sharing is caring kan..hehe ^_~

Let's calculate your BMI

Weight (in Kilos) Height (in Centimeters)

BMI

Less than 18.5 : Underweight
18.5 - 24.9 : Normal
25 - 30 : Overweight
30 & above : Obesity

Tuesday, January 18, 2011

Breastfeeding with Premium Beautiful

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum & good day to everyone,

Breastfeeding with Premium Beautiful
Yerp, korang jangan tak tahu, boleh je nak breastfeed bila pakai Premium Beautiful set, taw!!!
Ramai kawan2 kat luar sana yang sedang breastfeed takut nak pakai Long Bra. Sebab susah nak bf katanya...nak pump susu pun susah. Actually boleh uolls! *hehehe...;)

*segala gambar serta maklumat adalah dari Amalina (business partner kak mai dari shah alam). Thanks to both of you for sharing. =)
Tengok ni...boleh je weihh! Still boleh pakai Premium Beautiful set. Sebelum nak breastfeed or pump (freestyle or manual dua2 boleh hokey!), just longgarkan tali bra di kiri & kanan, pastu selak je cups & dah boleh jalankan tugas ibu masing2.
Ada lagi 1 info, dengan pemakaian PB set dengan kerap (minimum 8 jam sehari), ia bukan sahaja membantu ibu2 mendapat body yang menarik, tetapi ia juga boleh membantu anda menghasilkan susu yang banyak. Seriously!!! Bila sembang2 dengan ibu2 yang pakai PB, dorang cakap susu sentiasa ada je...tak kering pun. Wooowww Weee! ^^

Sebelum terlupa, nak bagitahu ni...ada free gift menanti anda kalau beli PB set secara cash/credit card/RHB Easy installment.
Kalau nak buat cash installment (bayar bulan2 dengan saya) pun ada special rebate taw! T&C applied!
Interested???
Kindly sms me @ 016-2165584
or PM je kat facebookWarm Regards,

No comments:

Post a Comment