: My heart is thumping :

::: Premium Beautiful corset adalah 70% untuk Kesihatan; 30% untuk Kecantikan :::

MAKLUMAN PENTING!!!

B4 CONFIRM & mintak PROCEED, sila pastikan anda SERIOUS nak beli & READY buat pembayaran ok? Tq for your cooperation guys! :) *tp klu nak tny ape2 info boleh je...sharing is caring kan..hehe ^_~

Let's calculate your BMI

Weight (in Kilos) Height (in Centimeters)

BMI

Less than 18.5 : Underweight
18.5 - 24.9 : Normal
25 - 30 : Overweight
30 & above : Obesity

Wednesday, November 10, 2010

Perubahan & Kesan yg saya rasai

Salam 1 Malaysia semua,

Nak tahu perkembangan saya setelah sebulan memakai PB? *Yela..kena la share kan...kang uols kata janji tinggal janji pulak...:p
*
*
*
Jom kita tengok berapa banyak yang kurang ye:
Bust - tang ni memang tak kurang langsung! mantain je...malahan makin mantop2...:p *gituew
Underbust - kurang 4 cm je *boleh la tahan kan?
Waist - yang ni je kurang lebih sikit dalam 6.5 cm. So sekarang jadi 70.5cm. *ok la tu kan? bukan mendiet pun, tak buat sit up ape pun. exercise pun idak.
Buttock - kurang 1.5 cm je. *alahai ciput je.
*
*
*
Berat pulak macam mana? Erkk...malu la nak cerita pasal berat. Dapat dikurangkan less than 2 kilos je. *blushing
*
*
*
Ok, ni perkembangan setelah sebulan memakai PB set malahan tanpa mendiet + exercise pun boleh jugak kurang untuk part2 tertentu kan. Kira ok la tu.
*
*
*
Nanti kita tengok perkembangan sebulan lagi dari sekarang. Bulan november ni saya pegi Fitness First 3 times/month. Last weekend dah pegi.I pakai PB set uols sambil workout! Tak rasa senak atau apa2 pun. Rasa biasa je. Cayalah! *hehehe ^^
*
*
*

Selain dari ukuran yang dah berkurang, saya nak share berkenaan kesan2 yang saya dah rasa setelah memakai PB ni selama sebulan:
  • senggugut dah tak ada (last month menses) *ni memang sangat menakjubkan! serious tak sangka!
  •  migraine dah tak seperti dulu *sangat banyak berkurang! kalau dulu, kena panas lama sikit confirm migraine giler2, tapi sekarang tak!
  • breast & buttocks makin mantap *yang penting suamiku suka! huhu...:p
  • penghadaman pun dah makin bagus *kadang2 boleh membuang pada hari yang sama lebih dari sekali (pagi & malam)
  • tidur dah lebih nyenyak, bila bangun pagi pun rasa segar je *tapi saya mesti tidur waktu yang sepatutnya ;)
*
*
 * 
Apepun SYUKUR ALHAMDULILLAH.....(^________^)


Best Regards,

3 comments:

Muniza said...

am having menses today...for 2nd time menses after wearing PB...& still, no period pain at all! huhu...i loike! ^^

izhu@n@ sh@msuri said...

mmg PB ni bagus..zhua ada gastrik..but bile pakai PB ni,gastrik terus xada..

Muniza said...

zhua: really? wahh...^^

Post a Comment