: My heart is thumping :

::: Premium Beautiful corset adalah 70% untuk Kesihatan; 30% untuk Kecantikan :::

MAKLUMAN PENTING!!!

B4 CONFIRM & mintak PROCEED, sila pastikan anda SERIOUS nak beli & READY buat pembayaran ok? Tq for your cooperation guys! :) *tp klu nak tny ape2 info boleh je...sharing is caring kan..hehe ^_~

Let's calculate your BMI

Weight (in Kilos) Height (in Centimeters)

BMI

Less than 18.5 : Underweight
18.5 - 24.9 : Normal
25 - 30 : Overweight
30 & above : Obesity

Tuesday, October 12, 2010

Ads By Nuffnang

Salam 1 Malaysia semua,

Fuhh lega giler wehh!! Finally Nuffnang Ads telah berjaya dimasukkan secara sah ke dalam blog ku ini setelah berpeluh2 aku memerah otak hari jumaat haritu sebab belum berjaya untuk memasukkan ia. Yeehooo! Saya sangat2 suka. *erkk macam terlebih gedik pulak. Ok behave2.

Sila lihat header blog ini kawan2. Korang akan nampak macam ni:
Nampak tak nampak tak itu iklan? Tapi kalau korang tak nampak pun tak apa. Memang kadang2 ianya muncul kadang2 yilek. Dan kadang2 ianya akan keluar iklan lain. *alarr macam biskut chipsmore kejap ada kejap tak ada. Gituew.

Kat sidebar pun ada. Macam ni:


Last but not least iklan kat between content (antara entry lama & baru/selepas entry iaitu bawah sebelum komen) pula akan nampak macam ini:

Tapi aku pun tak paham apekehal kadang2 ianya tidak muncul samada pada header, sidebar mahupun between content. Ianya akan nampak sebegini:

Sigh! Ala, ok la tu kan? Janji ada sudah. *Kau ada?? Oppss!

Anyway, segala kejayaan ini adalah hasil daripada bacaan tutorial Ceeramoon. Ni haa tutorial beliau--> Tutorial Nuffnang. TQVM sis ceera! Muah! ^^

1 comment:

Corat Coret Muniza said...

Alhamdulillah berjaya...yeaaa! ^^

Post a Comment