: My heart is thumping :

::: Premium Beautiful corset adalah 70% untuk Kesihatan; 30% untuk Kecantikan :::

MAKLUMAN PENTING!!!

B4 CONFIRM & mintak PROCEED, sila pastikan anda SERIOUS nak beli & READY buat pembayaran ok? Tq for your cooperation guys! :) *tp klu nak tny ape2 info boleh je...sharing is caring kan..hehe ^_~

Let's calculate your BMI

Weight (in Kilos) Height (in Centimeters)

BMI

Less than 18.5 : Underweight
18.5 - 24.9 : Normal
25 - 30 : Overweight
30 & above : Obesity

Friday, October 15, 2010

Iklan di blog

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua,

Entry ni bagi sesiapa yang kurang jelas pasal iklan2 di blog saya ni. So saya cuma nak bagi tahu korang pasal iklan2/ads yg terpampang kat header, sidebar or bawah entry ni. Tapi iklan yang keluar tu berbeza2 dan kadang2 korang tak boleh nampak 1 iklan pun kan.

Contoh iklan adalah seperti di bawah:-



Untuk makluman bagi yang kurang jelas, iklan2 tu dari Nuffnang ye. Kalau korang berminat nak tahu lebih lanjut pasal iklan2 tu, silalah klik pada iklan2 tu yer. Jangan pulak korang klik pada gambar yang saya attach ni. Sebab sah2 la akan keluar file jpeg je. Itu fasal la korang tak paham iklan apakah itu. Sepatutnya korang klik pada iklan yg berkelip2 tu. Alar yg flash tu. *Adoyai! Ok? Sudah paham ye? Jelas? *Maleh durh aku nak jawab pertanyaan korang pasal iklan tu. Bukan apa, kang kalau saya jawab ntah hape2 pastu buatnya korang tak jelas or salah ke...sia2 je kena marah kan. So better korang klik je pada iklan2 tu, pastu nanti dia akan pergi ke window lain. Haa pastu nanti korang boleh la tahu more info pasal iklan tu ye. Bila dah tahu tu boleh la share dengan orang lain. Termasuklah saya. *Siot je! Kekeke! :p


2 comments:

KAMARUL ADDLI said...

kak nak tanya skit bole tak?ekekeke jgn mare cik puan muniza

Corat Coret Muniza said...

ye pakcik. nak tanya ape? hehe...

Post a Comment